Ansøg om små lån på nettet


I dagens Danmark findes der utroligt mange udbydere af mikrolån og flere og flere danskere vælger at ansøge og optage sådanne mindre lån. Lånemulighederne er mange og udbydernes presser på med lave renter, hurtige godkendelser og mange reklamer grundet en meget høj konkurrence. Se de hurtige små lån her

Få den laveste rente

Ved at ansøge flere udbydere på nettet samtidigt forhøjer du mulighederne for, at få et billigere lån da du her kan sammenligne blandt de renter som bliver opgjort efter at du har sendt din låneansøgning. Der findes i dag mere end 25 forskellige låneudbydere og der er derfor nok at ansøge, hvis man vil finde det bedste tilbud. Nogle selskaber tilbyder også at man kan ansøge og låne penge gratis første gang at man låner hos dem. Det er dog værd at bemærke, at låner man anden gang koster det penge. Samtidig kan det være en dyr bekostning, at forlænge sit lån, men det er dog virkeligheden at ca. en tredjedel vælger at gøre. Det er også af den grund at virksomhederne som disse tjener deres penge.

Grunden til at det kan være en stor fordel at ansøge flere udbydere er ganske simpel at mange vælger at reklamere med en virkelig lav rente, mens at den reelle rente kan være langt højere end først antaget. Grunden heraf er at der altid hos disse låneudbydere vil blive fortaget en grundig kreditvurdering som kan gøre, at renten bliver højere for at imødekomme betalere som har sværre ved at afdrage på deres lån end andre kan. Du vil næsten altid kunne forvente en højere rente en den der bliver reklameret med med mindre du er direktør i en stort firma og med høj fast indkomst.

Vælg den rigtige løbetid

Det er ekstremt vigtigt, at man som låntager vælger den rigtige løbetid da der kan være mange penge at spare. Man kan ofte vælge en løbetid der strækker sig fra 30 dage til hele 72 måneder ved mindre kviklån. Nu kortere afdragsperiode man vælger desto billigere vil ens lån blive. Man betaler dog mere af pr. måned i starten så man skal altså vælge en afdragsperiode som passer helt perfekt til hvad man har til rådighed og gerne sådan at man har lidt ekstra at gøre godt med, hvis der skulle komme evt. uforudsete udgifter i ens dagligdag. Derfor kan man med fordel lave et privatbudget f.eks. i excel for at det bliver overskueligt for en selv. ganske simpelt.

Hvis du vil sørge for, at din afbetaling passer med dit budget kan du sætte dine lånedetaljer ind i en amortisationstabel som kan findes via google. I sådan en tabel skal du bruge: ÅOP, rente og løbetid (altså antal terminer/måneder) som du ønsker at afdrage dit lån på. På denne måde kan du se alle dine afbetalinger og fulde omkostninger forbundet med lånet. Den ÅOP som der skrives på din låneaftale er altid den endegyldige med forbehold for ekstra gebyrer og renter som kan tilfalde på lånet hvis der mangler betalinger på dit lån. Det er altid vigtigt, at afbetale til tiden da du ellers kan komme til at betale de såkaldte morarenter som kan være ret høje. Det vil forøge din ÅOP en del og de er altså ikke inddraget i den første fremlagte ÅOP der er skrevet i låneaftalen.

Sørg altid for at lave en overskuelig og gennemarbejdet oversigt til dine afbetalinger og lav et fornuftigt og realistisk privat budget som du evt. kan lave via et excel ark eller finde en online skabelon til på nettet. Der findes utroligt mange guides til hvordan man opretter et budget som kan regne alle din udgifter kontra indtægter ud ganske nemt og overskueligt så du har det fulde overblik.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *