FZ Forza sponsorere unge talenter med badminton ketcher!


FZ Forza sponsorere unge talenter med udstyr fra badminton ketchere til sko. I de danske elite turneringer, er badmintonmærket FZ Forza godt repræsenteret. Virksomheden gør meget ud af, at få så mange unge spillere sponsoreret og få deres brand ud så bredt de kan – dog kun for elite spillere.

sponsor-badmintonFor at nævne nogle af deres spillere, som er kendt blandt de bedste i Danmark, som benytter sig af badminton ketchere fra FZ Forza er blandt andet David Daugaard og makkeren Mathias Christensen, som gør sig rigtigt godt i det internationale badmintonmiljø. En anden er damesingle spilleren Line Kjærsfeldt, som har repræsenteret Danmark og FZ Forza i en superseries turnering, hvor den unge spiller spillede sig igennem kvallen med sin trofaste hjælper – sin badminton ketcher.

De fleste i badmintonmiljøet kender til den unge komet i form af Anders Antonsen, som har gjort det godt i både u17 elite miljøet, men også i u19 turneringerne. Han svinger badminton ketcheren i det Danske, men også i det Internationale badmintonmiljø. Denne unge Århusianer er forsvarende Europamester og har netop skrevet under på en 5 årig kontrakt, som sikrer ham udstyr fra øverste hylde fra badminton ketcher, til badmintonsko fra FZ Forza.

I mixed double har FZ Forza flere repræsentanter, der er både Kasper Dinesen/Amanda Madsen og Niclas Nøhr. Disse 3 Forza spillere har flere gange gjort sig bemærket både i Danske turneringer men også i flere Grand Prix turneringer i udlandet, hvor de har fået lov til at repræsentere Danmark og Forza. I damedouble er virksomheden også repræsenteret i form af Ditte Søby og Julie Dawall som bruger meget af deres tid på at svinge deres badminton ketchere i de forskellige haller rundt om i landet.

Fra allerøverste hylde, finder vi den ene del af herre doublen, som har slået flere af verdens absolutte bedste par i Superseries turneringerne; Anders Skaarup. Anders er en styrende spiller fra bagbanen hvor hans badminton ketcher for lov at bombe nogle hårde smash ned og hans makker så kan snuppe boldene med sin badminton ketcher oppe ved net kanten. Når man kigger rundt i diverse badmintonhaller i Danmark, men så sandelig også internationale turneringer, så er der altid et hav af badminton ketchere og tøj fra den Danske virksomhed FZ Forza. Det er et populært brand, som leverer både farverigt tøj men også top kvalitets badminton ketchere, som helt klart kan bruges af alle fra begynderen til verdens eliten.

Når man får en kontrakt ved for eksempel FZ Forza, så modtager spillerne som oftest det som firmaet betegner som en b-kontrakt, en b-kontrakt er som en slags konto for spillerne, her indsætter de fx. 10.000,- og har derfor mulighed for, at erhverve sig FZ Forza udstyr til den vejledende udsalgspris. Det er først når man bliver rigtig dygtig, at man som spiller har mulighed for at “få” sit udstyr af sin sponsor, en spiller som Anders Antonsen som eksempel, får sit udstyr og muligvis et mindre tilskud til sine stævner. Her skal så fortælles, at Anders Antonsen er dobbelt europamester og derfor ser FZ Forza en ide i, at sponsorere ham.

I langt de fleste tilfælde er det mere rentabelt at købe sit udstyr løbende og undgå disse b-kontrakter, medmindre man ødelægger sine badminton ketchere hurtigt. Hvis man slider sin badmintonsko hurtigt, kan der også være en ide i, at anskaffe sig en b-kontrakt fra et af de større firmaer. Men som udgangspunkt, så kræver det at man bliver rigtig dygtig ungdomsspiller eller kommer op og blander sig i eliten som senior før man får det rigtige fede sponsorat fra et af de større firmaer.

Kilde: Online forhandler af badminton ketcher.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *