Kviklån


Kviklån er utroligt populære lån på nettet. Konceptet er meget enkelt: Det skal være så hurtigt og nemt at optage et lån online på nettet som over hovedet muligt! Du kan oftest låne fra 500 kroner og helt op til 350.000 kroner uden, at du skal stille sikkerhed for lånet eller redegøre for, hvad du gerne vil bruge dit lån til. Du skal blot finde et låne-udbyder på Google, hvorefter du lave en låneansøgning og sender denne afsted. De fleste pengeinstitutter vil svare på din låneansøgning indenfor 15 minutter. Hvis den bliver godkendt, og du underskriver låneaftalen elektronisk med dit NemID, så kan du optage lånet indenfor en time. Det gør 95 procent af alle dem, som optager et online lån på nettet.

Gratis kviklån

Hvis du er på udkig efter et gratis kviklån, så er der også mulighed for det. Der er ikke tale om, at du kan låne pengene i lang tid. Der er heller ikke tale om, at du kan låne store beløb. Hos Vivusk kan du blot låne 4.000 kroner gratis i 30 dage én gang. Hos Trustbuddy kan du låne 5.000 kroner gratis i blot 14 dage alle de gang, som du har lyst il. Hos Kvikautomaten kan du blot låne 3.000 kroner gratis i 30 dage én gang. Du skal altid huske på, at du skal betale dine gratis lån tilbage til tiden. Gør du ikke det, vil der komme renter og gebyrer på lånet. Sådan er det faktisk med alle lån, hvis du ikke betaler dem tilbage til tiden. Der vil altid komme ekstra renter og gebyrer på lånet.

Rentefrie kviklån

Du kan måske være heldig at finde et rentefrit kviklån. Du skal dog være opmærksom på, at der ikke nødvendigvis er tale om et gratis lån eller et attraktivt lån. Der vil i mange tilfælde være tale om, at der høje gebyrer på lånet. Derfor skal du altid være opmærksom på rentefries lån gebyrer. Du kan eventuelt sammenligne det rentefrie lån ud fra lånets ÅOP – årlige omkostninger i procent – eller lånets totalle omkostninger med et lån, som har renter.

Kviklån til en lav rente

Hvis du leder efter et kviklån med en lav rente, så skal du gå efter en rente på lidt under 10 procent. Hvis renten bliver meget lavere, vil gebyrerne oftest blive meget større, så det ikke kan betale sig at optage lånet. Hvis du derimod finder en rente på lidt under 10 procent, vil ÅOP på lånet holde sig på et fornuftigt niveau.

Kviklån på trods af RKI

Hvis du gerne vil optage et lån, samtidig med at du er registreret i Ribers Kredit Information, så skal du være usandsynligt heldig. Der er ingen pengeinstitutter, som tør at låne penge ud til dig, fordi du er stemplet som en dårlig betaler, der skylder mere end 1.000 kroner væk. Risikoen ved at låne penge ud til dig er alt for høj. Det ville være uansvarligt at låne penge ud til dig. Sandsynligheden for at du kan betale lånet tilbage er meget lav. Derfor vil du med høj sandsynlighed blot optage endnu mere gæld!

Staten vil give 48 timer betænkningstid til dig

Der er rigtigt mange danskere, som ender i Ribers Kredit Information efter at de har optaget et kviklån. Derfo vil regeringen indfører 48 timer betænkningstid, inden du kan få lov til at optage kviklån. Det skulle gerne stoppe de mennesker, som ikke når at tænke sig om og optager det forkerte og dyre lån. Det har førhen været på tale at gøre kviklånet sammen med andre weblån ulovlige. Dette lovforslag blev afvist i Folketinget. Det er ikke vejen frem. Vejen frem er at oplyse danskerne om, hvilke lån, som er det bedste og billigste lån. De dårlige lån vil bare blive udbudt på det sorte marked, mener ombudsmanden.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *