Pricerunners sorte liste


Da Pricerunner vægter brugervenlighed højt, er det naturligvis på sin plads, at samle alle upålidelige virksomheder på én side. Dermed får du som forbruger et tydeligt og komplet overblik over, de virksomheder som du skal være ekstra opmærksom på, at handle hos. Virksomhederne som er noteret ned på Pricerunners sorte liste er alle forhandlere, eller leverandører, som er under skarp observation, da de enten er gået konkurs, er finansielt ustabile eller har modtaget en masse klager fra kunderne. Den sorte liste er især vigtig at kigge på, når du vælger at handle hos internationale virksomheder. Sikre dig at den virksomhed, som du køber hos, ikke er noteret ned på den sorte liste – så er du sikker på, at du modtager den betalte vare til tiden. På den sorte liste fremgår der bl.a. navn, link til hjemmesiden, dato for noteringen og begrundelse for, hvorfor den respektive virksomhed er kommet på den sorte liste.

sortlistedHar du haft dårlige erfaringer med en bestemt virksomhed? Så skal du altid huske, at gemme al dokumentation vedrørende dit køb eksemplificeret ved gemt kvittering og regning. Vedhæfter du disse i et dokument til Pricerunner, er du sikker på, at din henvendelse bliver effektivt behandlet og forebygger fremtidige dårlige oplevelser for andre, der handler hos den eksakte virksomhed. Ydermere er det vigtigt, at du er grundig i din klage, og at du ikke drager forhastet konklusioner, som kan skade omdømmet. Leveringstiden fra den enkelte virksomhed fremgår altid tydeligt i deres forretningsbetingelser. Står der at leveringen først forventes efter 14 dage og ikke 2-3 dage, bedes dette respekteres, da der som regel er en valid grund til dette. Slutteligt er det en god idé at finde gode råd omkring sikker e-nethandel, som du kan lade dig inspirere af.

Gode råd til dig når du handler på nettet

Når du handler hos Pricerunner, eller nettet generelt, er der en masse gode råd at hente, så du altid er sikker på, at du handler det rigtige sted, samt får den rigtige vare, som du har brugt dine hårdt tjente penge på. Undgå ubehagelig overraskelser og undersøg grundigt den virksomhed, du handler hos. Dette kan gøres nemt ved at undersøge om adressen eksisterer, samt er det altid en god idé, at undersøge hvilke klagemuligheder du har, hvis du handler internationalt. Den overordnede information kan du få adgang til, ved at klikke på Info om forhandleren, som altid er at finde under den enkeltes logo, eller navn, på Pricerunner. Et element du også bør tage op til overvejelse, er måden hvorpå virksomheden behandler deres kunder. Enten gennem trustpilot eller deres generelle kundeservice. En god kundeservice er utrolig vigtig – hvilke midler stilles der til rådighed? Har du mulighed for at kontakte dem på telefon, hvis du kan dette, så ring gerne ind til dem for at teste kvaliteten af deres kundeservice. Du kan med fordel stille en masse dybdegående spørgsmål om et eksakt produkt du ønsker at købe, så kan du teste dem, om de ved hvad de snakker om. Ting som CVR-nummer og e-handelsmærker øger troværdigheden af den respektive virksomhed, men er nødvendigvis ikke et kvalitetsstempel. Læs gerne deres salgsbetingelser godt igennem, inden du handler. Så er du sikker på, at salgsbetingelser ikke stiller urealistiske krav til dig som forbruger.

Slutteligt er det altid en god idé, at lave et prøvekøb og tjekke op på, om de produkter der er bestilt, er de eneste produkter som er i din indkøbskurv. Produktinformationer og billeder kan altid indeholde fejl. Enkelte virksomheder tillægger bl.a. ekstra forsikringer – dem kan du selv slette, hvis ikke du ønsker dem. – Med denne liste har du altså mulighed for, at undgå de firmaer, som man helst ikke skal handle med.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *