Spar mange penge med panserglas


Vores telefoner er med tiden blevet vores faste følgesvend, og vi bruger vores smartphones til mange ting – udover at ringe og sms’e, også til at søge på internettet, maile og meget mere. Vi har den med os overalt, og derfor bliver den også udsat for lidt af hvert. Har man telefonen liggende løst i lommen eller tasken, kan man let komme til at ridse skærmen med nøglerne eller andet. Samtidig er det også let at komme til at tabe telefonen i et uopmærksomt øjeblik. Er skaden først sket, er der ikke andet for end at punge ud for en dyr udskiftning af den oprindelige skærm. Det er ærgerlige penge, som kunne være brugt til meget andet godt, men samtidig ønsker man ikke at gå rundt med en smadret eller ridset skærm. Derfor er panserglas og skærmbeskyttelse en god idé – og her er der mange penge at spare.

Optimal skærmbeskyttelse

panzerglas-smartphonesMed panserglas forebygger man skaderne på skærmen fremfor at reparere, når den først er sket. Panserglas er et tyndt stykke glas, som man sætter udenpå den oprindelige skærm for at opnå optimal beskyttelse af skærmen. Selvom panserglasset kun er 0,3 mm tykt og vejer mindre end 7 gram, er glasset op til 9 gange stærkere end den oprindelige skærm. Med panserglas er man altså godt beskyttet mod ridser, skrammer og andre skader i skærmen. Panserglasset påvirker slet ikke finfølelsen i telefonen, og man lægger nærmest ikke mærke til det. Noget man lægger mærke til, er dog besparelsen. For udover at være godt beskyttet mod skaderne fra start af, er det langt nemmere og billigere at skifte en panserglasskærm end den originale skærm, hvis skaden skulle ske. Panserglasset fås til meget konkurrencedygtige priser og er let selv at sætte på. Ønsker man at beskytte sin telefon optimalt mod skader og samtidig gøre store besparelser, er panserglasset altså det oplagte valg.

Panserglas på nettet

Panserglas er vokset i popularitet, og man kan derfor finde mange gode tilbud både i butikker og på nettet. Som sagt er panserglassene lette selv at montere og udskifte, de fås til meget skarpe priser, og tit får man fragten helt frit. Panserglasset er altså den billige og nemme både at yde skærmbeskyttelse på sin smartphone, hvis man ønsker at blive fri for hele tiden at skulle gå og bekymre sig om ridser og lignende. Panserglas kan fås til blandt andet Iphone af typerne 4, 5 og 6 samt en række andre smartphones. Men du kan også få panserglas til Ipads og andre tablets samt det spritnye Apple watch. Du kan også købe panserglas i fysiske butikker, men ofte er det dog billigere at købe det på nettet, da netbutikkerne ikke har de samme udgifter til butikslokaler og personale, kan de ofte give dig en langt bedre pris end de fysiske butikker.

Hvad koster panserglas?

Panserglas fås i dag helt ned til 89 kr. på mange webshops på nettet. Når man holdet det op imod hvad en ny skærm til en smartphone koster, er der virkelig penge at spare. En reperation af en smartphoneskærm løber nemlig hurtigt op i mange tusinde kroner. Eksempelvis koster udskiftning af en original skærm på en Iphone 6S koster 4500 kr. Så det er langt fra nogen billig affære hvis din skærm ved et uheld bliver knust. Derfor kan de 89 kr.. du betaler for et beskyttelsesglas let være de bedste penge du har brugt meget længe.

Hvordan finder du panserglas på nettet?

Den nemmeste måde at finde panserglas på nettet er, at bruge søgemaskinen google. Hvis du googler panserglas vil du få en række gode muligheder for at handle panserglas. Tjeck de to første sider i googlesøgningen, så har du et godt overblik over de bedste tilbud og vælg derefter den side du synes er mest attraktiv. God fornøjelse!

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *