Spar penge på din næste iPhone


Vanen tro kommer Apple med en ny model af deres produkt hvert år, der er få undtagelser hvor bestemte computer modeller er flere år om at blive opdateret, mest fordi udviklingen på computer hardware er forsvindende lille, set i forhold til hardware udviklingen på smartphones.

En Apple computer, hvad enten det er en macbook eller iMac holder prisen hele vejen til næste generation kommer og brugt markedet er der heller ikke meget rabat at komme efter, da en Macbook som er 2-3 år gammel kun er 1500,- til 2500,- kroner billigere end en sprit ny.

iphoneDet samme gør sig gældende når der kommer en ny iPhone eller iPad, nyprisen hen over det første år er stort set uforandret og svinger en smule op og ned alt efter dollar kursen, derfor var iPhone 6 billigere lige da den kom ud end den var i det sene forår og starten af sommeren 2015 og den er først faldet i pris nu hvor den nye iPhone 6s er kommet på markedet. Pris faldet på iPhone 6 er dog kun omkring 500,- kroner alt efter hvilken forhandler den bliver købt hos. Til gengæld holder brugte iPhones ikke prisen så godt, mens du kan spare omkring 1000,- kroner på en brugt iPhone via den blå avis lige når en ny model kommer på markedet, så kan du ca. 3-4 måneder efter lanceringen spare ca. 2000,- kroner.

Med andre ord, så spare du ikke noget på din nye iPhone ved at vente et par måneder, men din gamle iPhone taber hurtigt værdi og det kan derfor koste dig flere tusind kroner at vente med at skifte telefon, hvis du alligevel ved at du vil have den nye model. Hvilket også er en af grundende til at du ser folk stå i kø for at få den nyeste model så snart den kommer på gaden, det kan økonomisk bedst svarer sig.

Det er ikke altid at det billigste her og nu er det billigste på den lange bane, hvis man sammenligner iPhone 6s pris på iPhonepristjek.dk så er det nemt at se hvad der er billigst her og nu, men hvis du sætter dig lidt ind i dit faktiske behov kan der være mange penge at spare hen over de næste 6-12 måneder. Bibob har typisk den billigste her og nu pris, fordi de kun binder deres kunder i 1 måned og ikke giver nogle ekstra ydelser med i abonnementet, mens Telmore og Telia tilbyder en hel del ekstra ydelser i deres abonnement, som f.eks. kan inkluderes HboNordic, TV2Play, Netflix, Mofibo, Eurowoman og Euroman, Politiken, Ekstrabladet og musik tjenester som Spotify eller lignende. Rejser man meget kan det være en fordel at vælge 3, da deres 3likehome giver en kæmpe besparelse på udenlands telefoni og data i en lang række lande.

Det er de færreste der køber et abonnement hos Bibob og kun beholder det en måned, hvilket også er hvad Bibob satser på og tager man det med i sin udgiftberegning så er Bibob ikke billigst, hvilket websites der sammenligner priser på iPhones og lignende ikke tager højde for. Det kan de simpelthen ikke for så ville det blive et alt for uoverskueligt skema for forbrugeren, så selv om der er sider på nettet der giver gode informationer for hvordan du spare penge, så er det billigste tilbud altid noget du skal evaluerer selv i forhold til dit forbrug.

Det vigtigste i denne artikel er at du fanger budskabet at nye gadgets er billigst for dig lige når de kommer ud, eller hvis du vil købe brugt, så vente 3-4 måneder med at handle på brugtmarkedet når alle first movers har været ude at handle, så bliver det et købers marked og du kan finde de virkelig gode tilbud.

Der ud over kan det stort set aldrig svarer sig at købe brugt Apple computer, forskellen prismæssigt på en ny og en brugt er så lille at det er bedre at få de måneders ekstra garanti ved at købe nyt frem for brugt, desuden får en computer du ved kun har været dig der har brugt og det gør den nemmere at sælge den når du skal have ny, fordi den kun har haft en ejer.
Vil du give dig selv en ekstra fordel den dag du vil sælge den igen, så sørg for at købe den største model du kan få, da de fleste køber en standart Mac eller den iPhone med færrest Gigabyte ram, så udskiller du dig på brugt markedet ved at have en speciel model og lad os se det i øjnene, vi vil alle sammen helst have den største model.
Sidst men ikke mindst når du skal sælge brugt, så find den rigtige pris og hold fast i den, folk er totalt ublu og underbyder udbudsprisen med op til 50% og du kan hurtigt tro at du har sat prisen for højt, men med en smule tålmodighed så bliver den solgt til prisen eller med et lille afslag på 5-10%. Der skal jo være lidt at handle om, når vi udbyder brugte varer.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *